Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Beginilah bermulanya.... Cross Stitch merupakan minatku @ hobi laaa bole dikatakan suatu masa dulu..

Dan kini aku rasa ingin bergiat kembali dengan menawarkan peluang kepada anda-anda semua sekiranya berminat untuk mengabadikan memori indah atau ingin melakarkan perasaan anda dengan menggunakan cross stitch. Kami disini boleh membantu. Kami mengambil tempahan dengan harga yang sangat berbaloi-baloi.


Dapatkannya disini, Cross Ika @ Stich. Jadikan ia milik anda atau hadiahkan untuk yang tersayang....


Sebarang pertanyaan boleh hubungi aku disini...


CONTACT NO : 012-3068945

EMAIL : farika_aries@yahoo.com

add skype : farika82

Tuesday, March 1, 2011

Masjid NeGeRi....

Salam Semua...

Cuba teka....
Dimana kah masjid ini??
Di negeri manakah masjid ini???
Apakah nama masjid ini???
Cepat2 teka... nanti aku bagi 20sen..ekekeke

yeyeeyye betul....
pandai2 sume.....
Masjid ini terletak di Shah Alam, 
Negeri selangor laaa kn... 
xtau lak aku kalu negeri lain ada nama tempat shah alam gak..
ada ke??? kat mana erkkk???


Sebenarnya kannnnn
kannnn......
kannn...
kann..
kan..
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Nak tunjuk nihhh.....
ngade2 tau... wat saspen jerkkkk..ekkekeke
sama x dengan gambar yg aku google kt atas tuh??

Cross Stitch Masjid Negeri Selangor...
Nama Masjid nih...
Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah
Sebenarnya ada tulisan cross stiich nama masjid nih dalam bahasa jawi
Tapi masa aku amik gambar xnampak sgt lak... 
& gambar xcantek..tgn aku gegar...huhuhu
lagipun cross stitch nih agak besar...
xmuat masuk gambar.. bole ke alasan tuh..
korang terima jerrr laaa erkkk...hihihi


Nih aku close-up ckit
penat woooo buat nih...
sangat memerlukan perhatian & komitmen...
poyo lak ayat...ahaks
korang jgn muntah hijau lak erkkkk...
ekekkeke

Aku close-up lagi...
tapi kabur... tangan aku gigil wehhhh
xtau nape....
sib baik masa jahit nih... tgn x gigil..hehhehe


*gambar masjid lain???
korang ada gambar ke??
Nanti aku try buat....
Lagipn aku kan orang selangor....
hehehhehe

babai..... chup chup


5 comments:

  1. haiii..assalamualaikum....kite nk chart dia buleh?? huhu

    *bru nk try cross-stitch ni. ^_^

    emel kat kite ea...

    nad_temmincki@yahoo.com

    fb : Nadirah Shahrin

    ReplyDelete